Arkadaşlar bu hafta size elfler gibi minik yaratıkları tanıtacağım.

Işte başlıklar:

  • ELF
  • GULYABANİ
  • CÜCE CİNLER
  • CÜCELER
  • DEVLER
  • ORKLAR
  • DENİZKIZI
  • TROL
  • Şimdi bunlary açyklayalım: ELFLER: Elfler sadece 3 cm dir.En çok yeşili severler.güzel ve uzun saçları vardır.Elbiseleride

yeşildir.Bu minik yaratıkların birde kraliçesi vardır.Ama kraliçelerinin insan olması lazımdır.aynı zamanda bazı periler kadar güzel ve narin varlıklardır.insanlara benzerler ama daha parlaktırlar.Ölümsüz ve görünmezdirler,geleceği  tahmin edebilirler.

GULYABANİLER:Boyları 3 cm’den nadir olarak 1,20’ye kadar değişen küçük varlıklardır.Çirkin, yaramaz ve huysuzlardır ama insanlara karşı yardımseverdirler.Doğada veya yaramazlıklarını yapmak için insanların evlerinde yaşarlar.

CÜCE CİNLER:Süper gizemli,minik varlıklar.Önceden Bahsettiklerimizden farklıdırlar çünkü şakacı,neşeli ve çok bilgilidirler.3 yıllık  beyaz sakalları vardır.En fazla 35 cm’dirler.kırmızı büyük burunları ve müthiş koku alma yetenekleri vardır.Arkadaşları olan doğada  çok iyi gizlenirler.Ormandaki hayvanların  ayak izlerine benzer izler bırakan özel ayakkabıları vardır.

CÜCELER:Kısa,güçlü ve 7 yıllık sakalları vardır.kırmızı ve sihirli saçları vardır.Hiç yorulmazlar.değerli taş ve metalleri büyük bir gizlilikle işilerler.ciddi ve tamahkardırlar.insanlara güven vermezler.

DEVLER:Uzunlukları 4_1.000 metre ve üzeri arasında değişen iri  ve kaba yaratıklardır.biçimsizdirler.tek gözleri  ve çok kafaları vardır.kıllı ve pis kokuludurlar.sihirli güçleri yoktur.zavallıcıklar!güneş görürlerse taşa dönüşürler.güneşten kaçmak için,dünyanın derinliklerinde yaşarlar.

ORKLAR:Onlarla sıkı,günlük ilişkilerim var.sevgili acemi sende onunla arkadaşlık yapmaya mecbur kalacaksın.çok çirkindirler,kocaman ağızları ve keskin dişleri vardır,kor kırmızısı gözleri vardır ve her zaman açtırlar.seni korkuttum mu?rahatla.çünkü tamamen aptaldırlar.asıl sorun gulyabaniler.

DENİZ KIZI:Efsanevi ve büyüleyici  varlıklardır.ne mutlu onlara!neden mi?güzel denizlere dalarlar,dayanılmaz sesleri ve çekici görünüşleri vardır.ölümsüzdürler ve sonsuza kadar  dek gençtirler (kim kıskanmaz),geleceği görebilirler.kusurları mı?denizkızlarının büyülediği  her şey,sonunda denizde biter ve kötü şans getirir.eh çok önemli bir şey değil.

TROLLER:Sözcük,canavar anlamına geliyor.norveç ormanlarında ulaşılmaz dağalarda yaşarlar. Kamburdurlar,pulları,büyük burunları ve kıvırcık sert saçları vardır.güneş ışığı onları taşa çevirir tıpki devlerde olduğu gibi.bu yüzden yalnızca gece gezerler.insan yerler.bırrrrrrrrr… ne kadar korkunç.birçok efsanenin baş kahramanıdırlar.

Şimdilik bu kadar haftaya size balkabağı yapmayı öğreticem.

Hoşçakalın haftaya görüşmek üzere.

Leave a reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz