More

    Galatasaray-Ankaraspor Maçındaydım

    YAZARLAR

    Avatar
    0 HABERLER0 Comments
    Avatar
    0 HABERLER0 Comments
    Avatar
    0 HABERLER0 Comments
    Avatar
    0 HABERLER0 Comments
    ADNAN İSTİKBAL
    1 HABERLER0 Comments
    Avatar
    0 HABERLER0 Comments

    Size 29/04/2006 tarihinde saat=19.00da başlayan Galatasaray-Ankaraspor maçını ve aynı anda başlayan Fenerbahçe-Trabzonspor maçını anlatmak istiyorum. 
    Galatasaray-Ankaraspor maçına gittim. İlk olarak kimlerle gittiğimi söylemek istiyorum. Cahit dayım, defne, annem(girmedi alışveriş merkezine gitti.) ,deniz(o da annemleydi.). Ali Sami Yen stadı ne büyükmüş. Çevresi ben diyeyim 1.5 siz deyin 2.5 km. Birde üstelik çevresinde 2 tur dolandık neden mi? Size bunu anlatmak için yazıyorum ya bu yazıyı. Neyse anlatıyorum. 
    Evden çıkarken ki kavga Defne: 
    –  Hazal Deniz’e bakarsınız artık bir zahmet. Hadi baba çıkalım. Ben: 
    –  Aaa neden biz niye siz değil. Anne hadi çıkalım. Ama en sonunda toplu gitmeye karar verdik. Atladık arabaya. Defne: 
    – Hazal babam geçen ki maça giderken taksi şoförüne şöyle diyor: 
    – Ali Sami Yen’e gideceğiz. Ama öyle hızlı diyor ki çıldıracağım. Ben: 
    – Defnecim hızlı değil a- li – sa – mi – yen anladın mı? 
    – Tamam, tamam. 

    Cevahir’e gidecek arabayı park edecek sonra Ali Sami Yen’e gidecekmişiz. Park ettik arabayı Cevahir’e yürümeye başladık Deniz iki adım attı, yoruldu. Dayım omzuna aldı Deniz’i. Yürüdük, yürüdük. Girişi bulduk dedik. Ama orası değilmiş. Yine yürüdük. “Oh burasıdır herhalde.”dedik girdik içeri. Burası da değilmiş. Ama dediler ki tam karşımız da ki yer. Karşıda dedikleri yer stadın diğer bir ucu. Yürüdük oraya yok efendim orası numaralıymış biraz gerideymiş kapalı alt tribün. Yürüdük geriye aaa dedik sonra meğer çok yakınmış. Ama ne oldu biliyor musunuz dayımın fotoğraf makinesi çalındı. İçeri girdik yer ararken İstiklal marşı okunmaya başlandı. Zaten yürümüşüz, yorulmuşuz(benim için yoruldum bile denemez ama laf olsun diye.). Ama saygılıyız. İstiklal marşı bitti. Sırada saygı duruşu varmış. O da bitti. Oturduk yerimize. Maç başladı. Yanımızda bir adam vardı. Takmış kulağına kulaklığı Fenerbahçe – Trabzonspor maçını dinliyor. Ama gözü maçta. İlk golü kim attı unuttum ama maç başladığında attı. Sonra bir gol daha zaten biliyoruz yeneceğimizi. Bir tane bile rakip taraftar yok ama bağırıyoruz. Re re re ra ra ra Galatasaray Galatasaray (hızlı söylenince gassay olur) cimbombom. O sırada bir ses Trabzon Fenere bir gol attı. Bu sefer sesler değişti. 
    -Trabzon. Trabzon. Nyse o sıralarda biz yine iyi oynuyoruz. Ama kötü haber geldi ya moraller biraz bozuldu durum 1-1 olmuş. Hadi Trabzon hadi dedim içimden. Ama ilk yarı bitti. 15 dk. Of niye bu kadar uzundur ki maç araları. Ama her şeyin bir sonu vardır. Başladı maç. Biz bir gol attık. Meğer Fenerde atmış.Bz bir tane atmadan Trabzon bir gol daha yemiş. Ama bir tane de atmış. Bizde attık. Ama tezahuratlar değişiyor hala :
    -Sarı kırmızı şampiyon cimbom. Sarı kırmızı… bir tezaratı 10 kez söylüyorlar. Ama maçlar bitti. GALATASARAY 4- ANKARASPOR koca bir 0… Fenerbahçe 3 -Trabzonspor 2           


    HOŞÇA VE YAZILARIMI OKUMAYA DEVAM EDEREK KALIN ………………… 

    Hazal OCAKLI /gerçek 
    Miss  Hisna /AYŞECE 
    Hacacım /Cansuca 
    Hajaj /denizce     

    Son Köşe Yazıları

    İyimser Rüyacı

    Louvre Müzesi

    spot_imgspot_img

    Related articles

    6 Comments

    1. hazalcım tebrik ederim. güzel anlatmışsın ama biliyorsun ki maçlardan sonra üzülmemek için doğru takım taraftarı olmak gerek. sen gel vazgeç GelengeçerSaray dan…

    2. Türkçeniz iyi değil diye yorum bırakan kişiye teşekkürler. Ancaak cümlesindeki anlam ve ifade düşüklüğüne dikkat etmesini öneririm.

    Leave a reply

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz

    spot_imgspot_img