More

    Yaşasın! Yine okullu olduk!!

    YAZARLAR

    Avatar
    0 HABERLER0 Comments
    Avatar
    0 HABERLER0 Comments
    ADNAN İSTİKBAL
    1 HABERLER0 Comments
    Avatar
    0 HABERLER0 Comments
    Avatar
    0 HABERLER0 Comments
    Avatar
    0 HABERLER0 Comments

    Saygıdeğer öğretmenlerim, sayın veliler ve sevgili arkadaşlarım  

              Okulumuzun açıldığı bugün hepinizin en az benim kadar mutlu olduğunu biliyorum. Yeni başlayan veya aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın heyecanı dışında arkadaşlarımızı, öğretmenlerimizi hatta okulumuzun havasını bile özlediğimizi, tatil anılarını birbirimize anlatmak için sabırsızlandığımızı hissediyorum. 

             Her geçen yıl  çevremizde ve dünyamızda olan biteni daha iyi algılamaya ve  çözümlemeye başladıkça  Büyük Atatürk ün bir konuşmasında öğretmenlerimize hitap ederken “Ordularımızın kazandığı zafer, sizin ve sizin ordularınızın zaferi için, yalnız ortam hazırladı. Gerçek zaferi siz kazanacaksınız yaşatacaksınız ve kesinlikle başarıya ulaşacaksınız.”  sözünü hatırlıyor, daha çok çalışmamızın gerektiğini, eğitimin ve öğretmenlerimizin önemini daha iyi anlıyoruz. 

    Bu öğretim yılında da bilgilerimize yenilerini eklemek için çabalıyacağımızdan hiç şüphem yoktur. Her gün gelişen dünyamızda yurdumuzu daha ileriye götürmek ve yine büyük atamızın söylediği ileri medeniyet seviyesine ulaştırmak için  daha donanımlı olmak zorundayız. Bilgiye ulaşmanın bu kadar kolaylaştığı günümüzde kendimizi geliştirmek için her fırsatı değerlendirmeli,  büyüklerimizin bize taşıdığı değerleri çok  daha öteye götürmek için çok ama çok çalışmalıyız. 

         Konuşmamı bitirirken sevgili öğretmenlerimize saygılarımı sunuyor, yeni arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyor ve hepimize başarılı ve mutlu bir öğretim yılı diliyorum. Sevgi ve saygılarımla……

    * *Okulumuzun açılış gününde yaptığım konuşmadır.

    Son Köşe Yazıları

    İyimser Rüyacı

    Louvre Müzesi

    spot_imgspot_img

    Related articles

    1 Comment

    Leave a reply

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz

    spot_imgspot_img